Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási
Program Rekultiváció

Hírek

SAJTÓMEGHÍVÓ

2011-10-24

Tisztelt Szerkesztőség!

Ezúton meghívjuk és várjuk a ’Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program Rekultiváció’ projekt sajtótájékoztatójára, melyen a kivitelezéssel kapcsolatos információkról, ütemtervről adunk információkat.

Időpont: 2011. október 27., 9.00 óra

Helyszín: Pécs MJV Önkormányzata (Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1., 1. em. 126-os szoba)

Az eseményen részt vesz:

  • Csizi Péter, Pécs MJV alpolgármestere, a gesztor önkormányzat képviseletében,
  • Márkus György, a Strabag Zrt. területi igazgatója, a kivitelező SKG-2011 Mecsek-Dráva Rekult Konzorcium képviseletében,
  • Papp Gábor, a Mecsek-Dráva Önkormányzati Társulás intézményvezetője.

Vágóképek, fényképek készítésére a sajtótájékoztatót követően (várhatóan 11 óra körül) a kapos-szekcsői hulladéklerakónál lesz lehetőség, ahol az időkapszulát is hivatalosan elhelyezzük.

Azon személyek, akik ezen az eseményen részt kívánnak és részt tudnak venni, azok a következő oldalon található munkavédelmi előírások figyelembevételével tudják ezt megtenni. (Kobakot a kivi-telező a helyszínen biztosít.)

Az eseményen való részvételi szándékát, kérjük, legkésőbb 2011. október 26-ig jelezze az info@ferling.hu címen, vagy a 72/512-370-es telefonszámon!

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel,
Papp Gábor,
intézményvezető
Mecsek-Dráva Önkormányzati Társulás

Munkavédelmi előírások munkaterületre lépők számára

Az időkapszula elhelyezésének helyszíne, azaz a kaposszekcsői hulladéklerakó MUNKATERÜLET, így ott az előírt munkavédelmi előírásoknak eleget téve lehetséges csak a belépés!
Az alábbiakat kérjük betartani a munkaterületen:

  • A munkaterületen tartózkodni – a munkagépek miatt – csak munkavédelmi sisakban és látható-sági mellényben lehet! Ezen eszközöket az esemény résztvevői számára a terület felelőse, a STRABAG-MML Kft. biztosítja!
  • Munkaterületen lehetőség szerint merevített orrú és átfúródásmentes talpú védőcipőben kell tar-tózkodni, de legalább zárt lábbeli viselete szükséges!
  • Munkaterületen tartózkodó személyek csak munkára alkalmas állapotban (tudatmódosító szerek és alkohol hatása alól mentes állapotban) lehetnek jelen!
  • A munkaterületre csak az építésvezető vagy a területért felelős egyéb személy jelenlétében lép-hetnek be és kíséretében tartózkodhatnak a munkavégzésben részt nem vevő személyek!
  • Résztvevők a Kivitelező által kijelölt útvonalról nem térhetnek le, valamint kerülni kötelesek a munkagépek hatósugarát és útvonalait!

Vissza a hírekhez

Hírlevél feliratkozás