Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási
Program Rekultiváció

Hírek

Nyílt nap, lakossági és szakmai fórum Dombóváron

2012-12-06

A Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program Rekultiváció projekt keretében 2012. december 12-én 14 órától nyílt napot tartunk a dombóvári hulladéklerakónál (mely a 61-es sz. főút (Dombóvár-Kaposvár) mentén található; a Dombóvár táblát elhagyva bal kéz felől az első bekötőút a lerakóhoz vezet).

Nyílt nap, lakossági és szakmai fórum Dombóváron

Ezt követően, 15 órától lakossági és szakmai fórum keretében tájékoztatjuk az érdeklődőket a rekultivációs projekt eredményeiről és a folyamatban lévő fejlesztési projektről. (Fortuna Étterem, Dombóvár, Ady u. 14.). Mindkét eseményre tisztelettel meghívjuk és várjuk a lakosságot, az érdeklődő szakembereket.

A Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program Rekultiváció teljes egészében a Dél-dunántúli térségben zajlott; itt 88 régi, műszakilag nem megfelelő, bezárt, illetve felhagyott települési szilárd-hulladék lerakó volt, melyek rekultivációs munkálatai a dombóvári hulladéklerakóval fejeződtek be novemberben. A 100 százalékban Európai Uniós forrásból megvalósuló „Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program – Rekultiváció” elnevezésű projekt teljes költségvetése bruttó 4 997 889 570 Ft.

Vissza a hírekhez

Hírlevél feliratkozás